SON DAKİKA

1 Ekim 2008 Çarşamba

Viranbağ Postası Güncellemeleri

Sevgili Okurlar,

Gün geçmesin ki siteye bir başka yenilik bir başka alengirli şey eklemeyelim. Biliyorsunuz Blogger'ın en büyük eksikliklerinden biri de Kategori oluşturmaktır. Wordpress bunu default olarak verse de Blogger vermemektedir. Buna çözüm için çeşitli yöntemler var. Mesela etiketleri kategori gibi kullanarak Etiket eklentisiyle bu sorunu aşmak vesaire. Ama bir başka çözümü de internet üstünden biz bulduk, biraz da türettik. 

İnternette flash destekli etiket bulutu diye bir şey dönmekte. Kendisi Etiket bulutunun güzel görünümlüsü daha hoş olanı aslına bakarsanız. Fakat internet üstünde bunu yapan kişinin kodları direk etiketleri kullanıyor yani ne kadar etiket o kadar kalabalık oluyor. taytanik.net adlı adresin sahibi bu eklentiyi sadece istediğin etiketler için kullanılma moduna getirmiş ve insanlara sunmuş. Tabi bu da ne demek istediğin eklentileri kategoriymiş gibi kullanabilirsin demek. Biz de aldık bu eklentiyi sitemize gömdük ve Beni Kategorize Etme başlığı altında sizlere sunduk. Ve bu duruma uygun şekilde de eski yazıları elden geçirip kategoriledik. Yani artık istediğiniz kategoriyi seçip o kategori altındaki yazıları okuyabilirsiniz. Bu da bizden size kıyak olsun.

Efendim belki sizin de blogunuz vardır ve yapmak isterseniz diye de bizim faydalandığımız kaynak adresi de ekte sunuyorum. Siz de oradan faydalanabilir sitenize bu eklentiyi ekleyebilirsiniz. Çünkü Blogger paylaştıkça güzelleşen bir siteymiş biz bu dört aylık kullanma süremizde bunu anladık.

Share this:

Adsız dedi ki...

Bu arada sitemizdeki Mail Abone butonundaki sorunu giderdik ve Son 10 Yazıyı artık daha kolay ulaşasınız diye side bar'a ekledik.

 
Designed By OddThemes & Distributd By Blogger Templates